Arkiv

Trond Granlund synger Børli

Plateanmeldelse: Trond Granlund, Terje Norum– «Skogslusken» (album 2020) I anledning at Trond Granlund og Terje Norum er nominert til Spellemann 2020 for beste viser og at prisen deles ut denne uken, har jeg funnet frem an omtale jeg skrev for Popklikk for snart ett år siden. Gratulerer med nominasjonen og lykke til! Jeg satte megFortsett å lese «Trond Granlund synger Børli»

Gratulerer med nominasjon til Spellemannprisen!

Sweetheart – Sweetheart (album 2020) I anledning av at Spellemannprisen 2020 blir delt ut denne uka, har jeg her bearbeidet et tidligere facebook-innlegg om Sweethearts nye, selvtitulerte plate. De er nemlig nominert til denne prisen i kategorien country sammen med artister som Johan Berggren, Darling West og Malin Pettersen. Selv er jeg ikke så opptattFortsett å lese «Gratulerer med nominasjon til Spellemannprisen!»

Vakker og personlig duettplate fra Olav Larsen

Olav Larsen & The Alabama Rodeo Stars – “Stream Of Consciousness” (album 2021) «Somebody told me, don’t go with the flowThat same person told me never keep your head lowBut I don’t understand cause everyone that goes with the flowkeeps their head high not low” Albumet “Stream Of Consciousness” med Olav Larsen & The AlabamaFortsett å lese «Vakker og personlig duettplate fra Olav Larsen»

Mickey Newbury og jeg

Jeg er nettopp inne fra skitur. Litt sliten satte jeg på Mickey Newbury-klassikeren «Looks Like Rain». Det kan du også gjøre. Eller du kan bruke fjorårets Gretchen Peters-plate som en inngang. Ja, det er snart ett år siden jeg skrev om den, men tviler på at mange har hørt dette fine albumet. Jeg skrev nokFortsett å lese «Mickey Newbury og jeg»

En Dylan-favoritt

Bob Dylan – Planet Waves (album 1974) Nei, jeg skal ikke påstå at «Planet Waves» (1974) er av de aller mest banebrytende og innflytelsesrike Bob Dylan-platene. Jeg skal heller ikke påstå at tekstene holder Nobelprisnivå og er på Dylans mest kryptiske og subtile. Det som likevel er et uomtvistelig faktum er at dette er avFortsett å lese «En Dylan-favoritt»

Laster…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

%d bloggere like this: