Arkiv

Tid for Harvest igjen

Neil Young – Harvest, 50th Anniversary Edition (bokssett med album, filmen Harvest Time, BBC In Concert på CD og DVD, outtakes og bok) Det har gått et par uker siden siste, nye studioalbum fra Neil Young with Crazy Horse ble sluppet, så da er det vel på tide med en ny utgivelse? Nå er detFortsett å lese «Tid for Harvest igjen»

Gode norske sanger i 2022

Jeg har de siste dagene hørt på norske plater jeg har omtalt i 2022. Noe av bakgrunnen er at jeg tenker å sette opp en liste over de «beste» norske albumene i 2022. Bonusen – eller snarere det viktigste – er at jeg får hørt albumene med litt nye ører. Litt fra utsiden, litt forFortsett å lese «Gode norske sanger i 2022»

Klubbkonsert med Thåström – svenskekungen!

Thåström, Vulkan Arena, Oslo. 24. november 2022. Svenskekungen. Rocke-Norge er underlagt rocke-Sverige på dager som dette. Joakim Thåström er kongen. «Alltid på väg beväpnad med vingar». Denne gangen klubbkonsert på Vulkan Arena i Oslo. «Tänk Fregatten ett stenkast därifrånTänk att lämna just när dimman kommerTänk städer som är dina allihopTänk att alltid va på väg»Fortsett å lese «Klubbkonsert med Thåström – svenskekungen!»

Flotte musikalske skråblikk på A4-livet

Espen Gunstein – «Herregårdsstasjonsvogn» (album, 2020) Vi hører at stasjonsvogna bokstavelig talt starter opp, og vi glir over i en låt selveste J.J. Cale verdig. Åpningslåten «A4»er én av mange sterke og suggererende melodier som vokser helt opp i elitedivisjonen ved gjentatte lyttinger. Espen Gunsteins nye album, «Herregårdsstasjonsvogn», er et lite skråblikk og hyllest tilFortsett å lese «Flotte musikalske skråblikk på A4-livet»

Laster…

Noe gikk galt. Vennligst oppfrisk siden og forsøk igjen.


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

%d bloggere liker dette: