Se nye og etablerte norske americana-artister i Oslo på fredag!

Rootsy Showcase – Off:larm fredag 1. oktober. Thorvalds midt på Grünerløkka. Dørene åpner klokka 17:00.


Fredag 1. oktober viser Rootsy igjen fram nye, solide norske americana-navn på Thorvalds på Grünerløkka i Oslo. Nye navn, men flere allerede godt kjente og etablerte. Dette må bli bra! Fri adgang.

Vi ser sånn fram til dette, og gleder oss til å vise fram alle artistene, snakke med hverandre og bare henge sammen! Håper noen får en ny favoritt, og ny inspirasjon!

Vibeke Sjøvold, Rootsy

Johan Berggren:
Johan Berggren fikk Spellemannominasjon for Lilyhamericana, og det nye albumet «Ei hytte foran loven» er minst like bra. Gubberock har omtalt dem begge. Det går rykter om full jubel på konsertene hans! Les om «Ei hytte foran loven» her.

Rossman:
Gubberock har nylig omtalt Rossmans flotte, nye album og minst like gode konsert i Oslo for få uker siden. Dette blir bra! Les mer her!

Rebbeka Lundstrøm (foto: Tormod Reiersen), Johan Berggren (foto: Ali Nije) og Rossman (pressebilde) blir alle å se på Rootsy Showcase førstkommende fredag.

Thorleif Bratval:
Den 21-årige viserockeren Thorleif Bratval debuterte i fjor høst med albumet “Sjelefred” til stor begeistring blant annet for Gubberocks ene medarbeider. Siden den gang har han sagt opp jobben som fører av Oslotrikken, og signert med STAGEWAY, forteller Rootsy.

Even Martinsen:
Gubberock kjenner ham ikke og siterer Rootsy: «Even Martinsen er født og oppvokst i Oslo, skriver låter på godt og vondt, mens han vever inntrykk og ord til historier om det meste mellom himmel, jord, virkelighet og drømmer. Even Martinsen er godt plantet i det moderne americana-landskapet, med tydelige nikk fra hattebremmen til både blues og country.» Spennende!

Rebekka Lundstrøm:
Rebekka platedebuterte i mars 2020 med albumet «Carousel». Gubberock har allerede skrevet om henne flere ganger og sett henne live. En personlig favoritt blant norske americana-artister. Les omtale av konsert med henne her.

Vegard Hertzberg:
Vegard Hertzeberg har samarbeidet med Johan Berggren og hr første langspiller klar, “Lediggang” . Rootsy lover at vi introduseres til Oslo etter stengetid, og at det blir nakent og rufsete, og helt i stil med en endeløs natt i Tigerstaden.

DjBethsy
DjBethsy spiller tradisjonell country, 70/80-talls country-rock og selvsagt americana mellom slagene.

Møt opp om du har mulighet!

Publisert av gubberock

Jeg er født i 1970. Jeg skriver om musikk som interesserer meg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: