Mitt musikalske nittitall

Jeg har tidligere presentert låter om tidlig betydde mye for meg i artikkelen Blues da jeg var ti og Mitt åttitall. I dag har vi kommet fram til låter fra album som betydde mye for meg i nittiårene. Jeg har imidlertid jukset litt. Blant de låtene som har funnet sin vei inn her, er det nok en håndfull jeg først ble kjent med da nittitallet var over, men hvem bryr seg om slikt.

På store deler av nittitallet var jeg student, men hadde også mine første år i arbeidslivet i aetet, noen som husker den etaten? Strømming var enda ikke kommet, og stort sett kjøpte jeg CD’er med noen slengere av LP’er. Det var på nittitallet jeg først stiftet bekjentskap med artister som Bill Morrissey, Guy Clark, Steve Earle og Townes Van Zandt, og de er selvsagt alle representert her. Men det finnes også mye annet utrolig bra. Jeg ser faktisk ikke helt bort fra at jeg kan komme til å spille denne lista selv.

Jeg stoppet på 50 låter, slik at det er mulig å rekke over. God fornøyelse!

https://tidal.com/playlist/d29128ce-9f61-4041-94ce-d9ae156b81e1

Publisert av gubberock

Jeg er født i 1970. Jeg skriver om musikk som interesserer meg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: