En god og spesiell spilleliste

Ikke for å ødelegge den gode helgestemningen. Men vi kommer aldri til å glemme nedstengningen under pandemien. Og alt var ikke like ille. Vi hadde mye god musikk å høre på. Da som nå. -Hvorfor lager du ikke en spilleliste for situasjonen vi er i? Ja, det ble jeg spurt da jeg siterte The Smiths’ «That Joke Isn’t Funny Anymore» under pandemien.

Så da satt jeg sammen ei liste med låter som jeg på en eller annen måte forbinder med pandemien. Noen kan være direkte og opplagt i tittel eller strofe, andre mer indirekte. Kan jeg si god fornøyelse?

https://spotify.link/

Publisert av gubberock

Jeg er født i 1970. Jeg skriver om musikk som interesserer meg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: