Tradisjonbærerne og fornyerne Dylan Earl og Johan Berggren på norgesturné

Countryartistene, eller amerikanaartistene om du vil, Dylan Earl og Johan Berggren legger i dag 6. juli ut på norgesturné i regi av Rootsy Music. Første stopp er Vinstra, og de avslutter på Revolver i Oslo søndag 10. juli:


6. juli Countryfestivalen Vinstra
7. juli Countryfestivalen Vinstra
8. juli Kafe Skuret, Trondheim
9. juli Bull Inn, Bø i Telemark
10. juli Revolver, Oslo

Dylan Earl er født i Lake Charles, Lousiana og er nå bosatt i The Ozark Mountains i Arkansas. Han har en flott stemme, og countryen hans er ikke av det blodfattige slaget, og inspirasjon fra både tradisjonell country, sørstatsrock og hardrock bærer bud om at dette er en mann som er vel verdt å få med seg live.

Jeg vet at Johan Berggren bør oppleves live. Også han er en fornyer av countrymusikken og norsk viseskatt. Gode melodier og stemme, flotte historier! Fortsatt med tårer i ølen, men må med god hjelp av en app! Men like gjerne henter han inspirasjon fra personer som har levd, gjerne fra Johans hjemtrakter rundt Lillehammer.

Jeg leste nettopp Stein Torleif Bjellas finurlige bok, «Fiskehuset», Berggren får fordelaktig omtale av hovedpersonen i boka! Han får også god omtale av de fleste andre som har hørt ham!

Både Dylan Earl og Johan spiller med Johan Berggrens band Trøgstad Musikkompani. Som jeg skrev om Johans band på Herr Nilsen: «Men når bandet med Mats Raknerud på gitar, Christoffer Karslrud Dahl på bass og Kristian Aadalen på trommer, setter i gang, skrur han til trivselen enda et hakk. Ingvald Holmen på tangenter gir lydbildet og publikum det lille ekstra, vel ganske mye egentlig, gøy!»

Publisert av gubberock

Jeg er født i 1970. Jeg skriver om musikk som interesserer meg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: