Gode norske sanger i 2022

Jeg har de siste dagene hørt på norske plater jeg har omtalt i 2022. Noe av bakgrunnen er at jeg tenker å sette opp en liste over de «beste» norske albumene i 2022. Bonusen – eller snarere det viktigste – er at jeg får hørt albumene med litt nye ører. Litt fra utsiden, litt for overblikket der formålet ikke er å grave meg ned for å se hva jeg finner.

Så er det hyggelig å registrere at noen album har hatt godt av å lagres litt etter insentiv lytting i forbindelse med skrivingen av omtale. De fremstår enda bedre nå! Jeg har satt på Tommy Tokyos nye og hjerteskjærende album. Du kan sette på ei spilleliste med sanger fra gode norske album i 2022. Spillelisten oppdateres!

Publisert av gubberock

Jeg er født i 1970. Jeg skriver om musikk som interesserer meg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: